;

Rolluik Bediening

De bediening van een rolluik is een erg belangrijk aspect van rolluiken. U wilt namelijk dat dit makkelijk en soepel verloopt en daarnaast ook goed beveiligd is. Bij Celerol bieden wij elektrische bedieningen voor rolluiken. 
 

Elektrische rolluiken

Tegenwoordig wordt er in bijna alle gevallen voor een elektrische rolluik gekozen. Elektrische rolluiken zijn met name fijn voor het gebruiksgemak en het kost weinig moeite om de rolluiken op te halen of te laten zakken. Elektrische rolluiken zijn over het algemeen wel duurder dan handbediende rolluiken, maar op de lange termijn leveren elektrische rolluiken wel meer plezier en gemak op. Een elektrische rolluik is het geld zeker waard! Bij elektrische rolluiken zijn er twee soorten elektrische bedieningen: afstandsbediening of schakelaar.
 

Schakelaar & Afstandsbediening

Rolluiken met een schakelaar kunnen aan elkaar gekoppeld worden of per rolluik kan er een aparte schakelaar zijn. Het voordeel van een schakelaar voor een elektrisch rolluik is dat je geen afstandsbediening kwijt kan raken of een batterij hebt die leeg kan raken. Maar er moet wel rekening gehouden worden met de plek waar de schakelaar komt te hangen, bijvoorbeeld als u kleine kinderen heeft, deze niet gaan spelen met de schakelaar. En er zit wel altijd een extra schakelaar aan de muur. Daarom kiezen veel mensen ook voor een afstandsbediening. Daarnaast is er ook keuze uit een afstandsbediening. Een afstandsbediening voor rolluiken wordt steeds vaker gebruikt. Het voordeel van afstandsbedieningen ten opzichte van een schakelaar is dat u vanaf iedere plek in het huis de rolluiken kunt bedienen.  
 

Merken afstandsbedieningen

De afstandsbedieningen die Celerol aanbiedt zijn van de merken Somfy, Simu en GNS. Somfy investeert veel kennis in de besturing van rolluiken en heeft verschillende opties voor de afstandsbediening. Simu is een bekend merk in de wereld van afstandsbedieningen voor rolluiken en staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit. Naast de merken Somfy en Simu bieden wij uiteraard ook ons eigen merk GNS aan, de afstandsbedieningen voor rolluiken van GNS zijn van topkwaliteit en maken het u gemakkelijk om uw rolluiken te openen en te sluiten. 
 

Buis rolluik bestellen?

Bent u geïnteresseerd in een kwalitatief goede en veilige rolluik bediening voor bijvoorbeeld uw winkel of huis, maar weet u nog niet zo goed wat voor soort elektrische bediening het best bij u past? Voor meer informatie hierover kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070 204 0240 of een mail sturen naar: info@celerol.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen met uw vraag. 

Contact

Celerol
Cilliersstraat 29
2572 AS Den Haag

070 204 0240
06 - 20183767
06 - 20183767

Projecten en opdrachten

Projecten en opdrachten

Al onze rolluiken worden bouwkundig gemonteerd op kokers tot een zelfdragende constructie.

Lees meer Meer nieuws
Tips

Tips

De afgelopen jaren is er gemiddeld 50.000 keer aangifte gedaan van een inbraak. Een inbreker kiest meestal voor een woning of winkelpand die het eenvoudigst toegankelijk is.

Lees meer Meer nieuws
  • Voor een veilig en vertrouwd gevoel,

    Celerol de rolluikspecialist
Celerol de rolluikspecialist

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.