;

Rolluik onderdelen

Wilt u graag rolluik onderdelen bestellen? Dan bent u bij Celerol aan het juist adres! Celerol is gespecialiseerd in het leveren en bouwkundig monteren van allerlei soorten rolluiken op maat. Wij zijn al sinds 1995 actief op de markt van rolluiken en bezorgen duizenden klanten een veilig gevoel met onze rolluiken van topkwaliteit. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons rolluik onderdelen te kopen. Wij beschikken over een divers assortiment en zorgen ervoor dat het bestellen van uw rolluik onderdelen snel en eenvoudig verloopt. Weet u nog niet precies wat voor soort rolluik u nodig heeft? Dan helpen onze collega’s u graag verder. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij ervan verzekerd dat wij u goed kunnen helpen.
 

Breed assortiment rolluik onderdelen

Bij Celerol beschikken wij over een breed assortiment aan rolluik onderdelen. We beschikken over bekende merken zoals Somfy en Simu en daarnaast ook over een professionele expeditie en hechten grote waarde aan kwaliteit en het nakomen van afspraken. Wij staan garant voor snelle levering! Kortom, uw rolluik onderdelen bestellen doet u bij Celerol.
 

Reparatie voor rolluiken

Wanneer u besluit om geen nieuwe rolluik onderdelen te kopen en u laat uw rolluik liever door ons repareren, is dat natuurlijk ook mogelijk. Wanneer een rolluik onderdeel niet meer goed functioneert of defect is, hebben wij meestal genoeg onderdelen op voorraad liggen of anders wel binnen 24 uur. Wij raden altijd aan om uw rolluik regelmatig te onderhouden, dit verminderd de kans op storing. De gemiddelde levensduur van een rolluik is vijftien jaar. Is uw rolluik ouder dan vijftien jaar? Dan is de kans op storingen en defecte onderdelen groter. De gemiddelde levensduur van rolluik onderdelen is moeilijk in te schatten. Dit hangt af van allerlei zaken, zoals hoe vaak u de rolluiken gebruikt, de mate van onderhoud en het gewicht van het rolluik. 
 

Rolluik onderdelen kopen

Bij Celerol beschikken wij over een enorme productkennis waardoor wij u eenvoudig kunnen informeren over rolluik onderdelen, of u kunnen helpen met het zoeken naar een passend alternatief. Ook zorgen wij voor een grote voorraad aan rolluik onderdelen, zodat deze altijd snel geleverd kunnen worden!
 

Rolluik onderdelen bestellen?

Wilt u graag uw rolluik onderdelen bestellen maar u heeft hier nog vragen over? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070 204 0240 of een mail sturen naar: info@celerol.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen met uw vraag. 

 

Contact

Celerol
Cilliersstraat 29
2572 AS Den Haag

070 204 0240
06 - 20183767
06 - 20183767

Projecten en opdrachten

Projecten en opdrachten

Al onze rolluiken worden bouwkundig gemonteerd op kokers tot een zelfdragende constructie.

Lees meer Meer nieuws
Tips

Tips

De afgelopen jaren is er gemiddeld 50.000 keer aangifte gedaan van een inbraak. Een inbreker kiest meestal voor een woning of winkelpand die het eenvoudigst toegankelijk is.

Lees meer Meer nieuws
  • Voor een veilig en vertrouwd gevoel,

    Celerol de rolluikspecialist
Celerol de rolluikspecialist

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.