;

Rolluik onderhoud

Na de aanschaf van een rolluik is het ook belangrijk dat u dit regelmatig en goed onderhoudt. Regelmatig onderhoud van uw rolluik verkleind namelijk de kans op storingen en zo voorkomt u extra kosten. Celerol is naast het produceren en monteren van rolluiken ook gespecialiseerd in de reparatie en het onderhoud ervan. 
 

Rolluiken onderhoud Rotterdam

Celerol is gevestigd in Den Haag, maar biedt even goed haar reparatie en onderhoudsservice in Rotterdam en andere steden aan. De gemiddelde levensduur van een rolluik is vijftien jaar, dit is een behoorlijk lange periode en daarom is het erg belangrijk dat uw rolluik om de zoveel jaar eens een onderhoudsbeurt krijgt. Tussendoor is het belangrijk dat u zelf de rolluik op de juiste manier onderhoudt en zorgvuldig en veilig te werk gaat met de rolluik. Mocht u er niet zeker van zijn of uw rolluik een onderhoudsbeurt nodig heeft, dan kunt u ons altijd contacteren voor advies en het maken van een afspraak.
 

Rolluik storing 

Doordat een rolluik redelijk lang mee gaat, kan het natuurlijk altijd voorkomen dat u eens een storing heeft. Bij Celerol hebben wij een storingsdienst die altijd voor u klaar staat! Onze storingsdienst is 24 uur per dag geopend en dat elke dag van het jaar. Als uw rolluik de levensduur van 15 jaar al is gepasseerd, dan is de kans op schade en storingen groter. Wij raden in zulke gevallen aan om een nieuwe rolluik aan te schaffen, maar wilt u toch liever uw vertrouwde rolluik behouden? Dan is dat in de meeste gevallen ook mogelijk, wij hebben namelijk genoeg rolluik onderdelen op voorraad om een niet functionerend onderdeel snel te vervangen. De levensduur van de onderdelen is niet meteen in te schatten, dit hangt af van de manier waarop er wordt omgegaan met de betreffende onderdelen (hoe vaak wordt de rolluik gebruikt, hoe vaak wordt er onderhoud verricht en het gewicht van de rolluik speelt daarbij ook een belangrijke rol). 
 

Reparatiekosten

Als de rolluik of een van de onderdelen een defect heeft, is dit natuurlijk geen pretje en zult u onze service in moeten schakelen. Afhankelijk van het defect zijn hier kosten aan verbonden. De kosten van de reparatie kunnen wij van tevoren niet bepalen, daarom raden wij aan om contact met ons op te nemen voor een goede prijs indicatie. 
 

Rolluik onderhoud Rotterdam nodig?

Wilt u uw rolluik een onderhoudsbeurt geven of moet er iets aan gerepareerd worden? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070 204 0240 of een mail sturen naar: info@celerol.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen met uw vraag. 

Contact

Celerol
Cilliersstraat 29
2572 AS Den Haag

070 204 0240
06 - 20183767
06 - 20183767

Projecten en opdrachten

Projecten en opdrachten

Al onze rolluiken worden bouwkundig gemonteerd op kokers tot een zelfdragende constructie.

Lees meer Meer nieuws
Tips

Tips

De afgelopen jaren is er gemiddeld 50.000 keer aangifte gedaan van een inbraak. Een inbreker kiest meestal voor een woning of winkelpand die het eenvoudigst toegankelijk is.

Lees meer Meer nieuws
  • Voor een veilig en vertrouwd gevoel,

    Celerol de rolluikspecialist
Celerol de rolluikspecialist

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.