;

Rolluik reparatie

Geen wachttijden! Geen doorschakelingen! Direct persoonlijk met een van onze technische specialisten aan de lijn!

Storingsnummers

  0620435686     |       0620183767     |       0624937474

Celerol beschikt over een 24-uurs storingsdienst die 7 dagen per week 365 dagen per jaar om u bij eventuele calamiteiten van dienst te zijn, ook als u geen klant bent kunt u gebruik maken van onze dienstverlening.

Mocht er om een of andere reden een onderdeel niet goed functioneren of gewoonweg kapot is, hebben wij in de meeste gevallen (of binnen 24 uur) voorraad van onderdelen in onze service auto’s.

Onderhoud & reparatie

Wij als Celerol, een gezond en groot leverancier van rolluiken zijn door de jaren heen tot een conclusie gekomen dat onderhoud aan u rolluik(en) belangrijk zijn in u eigen belang. Namelijk bij regelmatig onderhoud verminderd u storingen, verlaagd u reparatiekosten en worden bedrijfsprocessen niet verstoord.

Aarzel niet en bel nu voor meer informatie of voor een afspraak.

  0620435686     |       0620183767.

 

Omdat uw rolluik veel in gebruik is, kan deze natuurlijk wel eens kapot gaan. Ook dat hoort erbij. Gelukkig biedt Celerol ook rolluik reparaties aan en is uw rolluik zo weer gemaakt! 

Rolluik storingsdienst 

Celerol heeft een 24-uurs storingsdienst die 7 dagen per week 365 dagen per jaar bereikbaar is. Wij hebben geen wachttijden, geen doorschakelingen en meteen persoonlijk contact met een van onze technische specialisten. Ook als u geen klant bent bij Celerol, kunt u gebruik maken van onze dienstverlening. Heeft u een storing? Bel dan naar: 070-2040240

Onderhoud & Reparatie 

Wanneer er een onderdeel niet goed meer functioneert van het rolluik of kapot is, hebben wij meestal genoeg onderdelen op voorraad liggen of anders wel binnen 24 uur. 

Regelmatig onderhoud aan uw rolluik, verminderd de kans op storing. De gemiddelde levensduur van een rolluik is vijftien jaar. Is uw rolluik ouder dan vijftien jaar? Dan is de kans op meer schade steeds groter. Met de bijbehorende kosten. Investeren in een nieuwe rolluik kan dan de beste oplossing zijn. Voor de onderdelen is geen gemiddelde levensduur te geven. Dit hangt af van allerlei zaken, zoals hoe vaak je de rolluiken gebruikt, de mate van onderhoud en het gewicht van het rolluik. 

Reparatiekosten rolluik 

De kosten van een rolluik reparatie hangt af van hetgeen wat gerepareerd moet worden. Ook stellen wij vooraf een aantal vragen aan u, voordat wij u een prijsopgave kunnen geven. Daarnaast spelen factoren zoals de locatie waar het onderdeel moet worden gerepareerd of vervangen ook een rol, dit is in verband met de voorrijkosten die wij rekenen. Wij raden u aan om contact met ons op te nemen voor de exacte kosten van uw rolluik reparatie. 

Reparatiekosten motor rolluik 

Is de motor van het rolluik kapot? Dan raden wij aan om deze te laten vervangen. Een nieuwe motor is namelijk betrouwbaarder dan een gerepareerde motor. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type rolluik dat u heeft en de grootte ervan. Ook hiervoor raden wij u aan om contact met ons op te nemen voor een goede prijs indicatie. 

Afspraak maken?

Wilt u meer informatie over de reparaties en het onderhoud van uw rolluik of rolluik motor? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070-2040240. of u kunt ons een mail sturen naar: info@celerol.nl. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op ons adres: Cilliersstraat 29, 2572AS Den Haag. 

Contact

Celerol
Cilliersstraat 29
2572 AS Den Haag

070 204 0240
06 - 20183767
06 - 20183767

Projecten en opdrachten

Projecten en opdrachten

Al onze rolluiken worden bouwkundig gemonteerd op kokers tot een zelfdragende constructie.

Lees meer Meer nieuws
Tips

Tips

De afgelopen jaren is er gemiddeld 50.000 keer aangifte gedaan van een inbraak. Een inbreker kiest meestal voor een woning of winkelpand die het eenvoudigst toegankelijk is.

Lees meer Meer nieuws
  • Voor een veilig en vertrouwd gevoel,

    Celerol de rolluikspecialist
Celerol de rolluikspecialist

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.