;

Rolluiken Noord-Holland

Een goede rolluik is tegenwoordig van essentieel belang. De afgelopen jaren wordt het aantal aangiftes van inbraken geschat op 50.000 keer en dat is alleen nog maar het aantal keer dat er daadwerkelijk aangifte is gedaan, dat is een groot aantal en wij willen natuurlijk dat dit aantal de komende jaren fors reduceert. Daarom raden wij een ieder aan om uw pand zo goed mogelijk te beveiligen. Want een inbreker kiest meestal voor een pand dat niet goed beveiligd is en daardoor makkelijk te betreden is. 
 

Regio Noord-Holland

Met grote steden als Amsterdam in de regio Noord-Holland is het erg belangrijk dat hier de panden goed beveiligd zijn met rolluiken van hoogwaardige kwaliteit. Het aantal inbraken in Amsterdam sinds 2013 alleen al ligt boven de 26.000. Dit komt in de meeste gevallen door slechte beveiliging. Celerol is een specialist in het produceren en monteren van inbraakwerende rolluiken op maat. Zo bieden wij rolluiken voor woningen, bedrijfspanden, garages en winkelpanden aan. Voor elk gebouw is er weer een andere rolluik die hiervoor geschikt is. Weet u niet zo goed wat voor soort rolluik het best bij uw pand past? Neem dan vooral contact met ons op, wij hebben voor een ieder een passende oplossing. 
 

Bediening en gemak

Bij een rolluik is het fijn als deze eenvoudig en snel te bedienen is. Daarom werken wij bij Celerol enkel met elektrische rolluiken die met een handzender te bedienen zijn. Onze handzenders zijn van bekende merken zoals Simu en Somfy. Daarnaast hebben wij ook ons eigen merk GNS, dit zijn afstandsbedieningen van top kwaliteit en erg makkelijk in gebruik. Heeft u vragen over onze handzenders? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen voor advies van een van onze specialisten.
 

Rolluiken in Noord-Holland

Celerol is een rolluiken specialist, gevestigd in Den Haag. Maar dat neemt niet weg dat wij onze diensten in het hele land aanbieden. Zo kunt u bij ons ook terecht als u een rolluik op maat wilt laten maken en monteren in de provincie Noord-Holland.
U kunt bij ons terecht voor:
- Rolluiken Amstelveen
- Rolluiken Amsterdam
- Rolluiken Beverwijk
- Rolluiken Haarlem
- Rolluiken Hilversum
- Rolluiken Hoofddorp
- Rolluiken Zaandam

 

Rolluiken Amsterdam of omgeving nodig?

Wilt u uw rolluik een onderhoudsbeurt geven of moet er iets aan gerepareerd worden? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070 204 0240 of een mail sturen naar: info@celerol.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen met uw vraag. 

Contact

Celerol
Cilliersstraat 29
2572 AS Den Haag

070 204 0240
06 - 20183767
06 - 20183767

Projecten en opdrachten

Projecten en opdrachten

Al onze rolluiken worden bouwkundig gemonteerd op kokers tot een zelfdragende constructie.

Lees meer Meer nieuws
Tips

Tips

De afgelopen jaren is er gemiddeld 50.000 keer aangifte gedaan van een inbraak. Een inbreker kiest meestal voor een woning of winkelpand die het eenvoudigst toegankelijk is.

Lees meer Meer nieuws
  • Voor een veilig en vertrouwd gevoel,

    Celerol de rolluikspecialist
Celerol de rolluikspecialist

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.