;

Rolluiken Utrecht

Celerol is gespecialiseerd in het produceren en bouwkundig monteren van allerlei soorten rolluiken op maat. Wij zijn al sinds 1995 actief op de markt van rolluiken en bezorgen duizenden klanten en veilig gevoel met onze rolluiken van topkwaliteit. Bent u woonachtig in omgeving Utrecht en op zoek naar goede beveiliging voor uw pand? Neem dan vooral contact met ons op.
 

Rolluiken Utrecht

Ondanks dat Celerol gevestigd is in Den Haag, bieden wij ook rolluiken aan in Utrecht. Wij zijn namelijk actief binnen heel Nederland en het is voor ons zeker geen probleem om naar Utrecht te reizen. 
 

Rolluiken Woerden 

Ook als u in Woerden of omgeving woont kunt u uiteraard bij ons terecht. Of u nou op zoek bent naar een goede rolluik voor uw woning, garage, winkelpand of ander bedrijfspand, dit is geen probleem voor ons. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het produceren van onder andere gesloten rolluiken die zeer inbraakwerend zijn, maar ook in rolluiken voor winkelpanden. Hierbij kunt u denken aan een Perfo rolluik of een buis rolluik. Het is maar net waar u naar op zoek bent. 
 

Verschillende rolluiken

Bij Celerol kunt u terecht voor allerlei verschillende soorten rolluiken in verschillende kleuren en maten. Zo bieden wij bijvoorbeeld gesloten inbraakwerende rolluiken die erg vandalismebestendig zijn en een solide afscherming hebben. Ook voor een rolluik voor uw winkelpand bieden wij rolluiken met een doorzicht van 70% of 80%, dit zorgt voor een neutrale uitstraling en zo kunnen voorbijgangers toch zien om wat voor winkel het hier gaat. Ondanks de inkijk is uw winkel dan toch goed beveiligd en beschermd.
 

Rolluiken Nieuwegein, Woerden of Utrecht bestellen?

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een goede rolluik voor bijvoorbeeld uw huis of uw winkel, maar weet u nog niet zo goed wat voor soort rolluik het best bij u past? Voor meer informatie hierover kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070 204 0240 of een mail sturen naar: info@celerol.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen met uw vraag. 

Contact

Celerol
Cilliersstraat 29
2572 AS Den Haag

070 204 0240
06 - 20183767
06 - 20183767

Projecten en opdrachten

Projecten en opdrachten

Al onze rolluiken worden bouwkundig gemonteerd op kokers tot een zelfdragende constructie.

Lees meer Meer nieuws
Tips

Tips

De afgelopen jaren is er gemiddeld 50.000 keer aangifte gedaan van een inbraak. Een inbreker kiest meestal voor een woning of winkelpand die het eenvoudigst toegankelijk is.

Lees meer Meer nieuws
  • Voor een veilig en vertrouwd gevoel,

    Celerol de rolluikspecialist
Celerol de rolluikspecialist

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.