;

Rolluiken Zuid-Holland

Celerol is een rolluiken specialist, gevestigd in Den Haag in Zuid-Holland. Sinds 1995 zijn wij al een bekende naam in de wereld van elektrische rolluiken. U kunt bij ons terecht voor het op maat laten maken en monteren van rolluiken voor uw woning, winkelpand, bedrijfspand of garage. Daarnaast bieden wij ook een reparatieservice en een 24-uurs storingsdienst aan die 365 dagen per jaar bereikbaar is.
 

Waarom kiezen voor Celerol?

Celerol is een specialist in rolluiken en biedt allerlei soorten rolluiken. Wij hebben voor elk pand wel een passend rolluik. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor een gesloten rolluik voor uw garage of woning. Een perfo rolluik is weer zeer geschikt voor overdekte winkelcentra en een buis rolluik is ideaal voor winkelstraten. Onze woning rolluiken zijn speciaal voor huizen. Uiteraard zijn al onze rolluiken inbraakwerend en makkelijk in gebruik met een handzender van Simu Somfy of GNS. 
 

Reparatie en onderhoud

Mocht u een defect hebben aan uw rolluik, dan kunt u ervoor kiezen om uw rolluik door ons te laten repareren. Wij zijn ook in de reparatie en het onderhoud van rolluiken actief binnen heel Zuid-Holland. Als u last heeft van een storing, dan kunt u onze storingsdienst telefonisch bereiken op elk moment van de dag. Wij staan niet alleen klaar voor onze klanten, maar ook als u geen klant bent van Celerol kunt u bij ons terecht voor het oplossen van uw storing. De kosten van een reparatie zijn afhankelijk van het defect en de grootte van de te repareren rolluik. Voor meer informatie over het onderhoud en de reparatie kunt u een kijkje nemen op de pagina van Rolluik reparatie.
 

Rolluiken Zuid-Holland

Celerol is actief in het hele land, zo kunt u voor een inbraakwerende rolluik op maat voor in bijvoorbeeld Limburg ook bij ons terecht. 
 

In de provincie Zuid-Holland zijn wij actief in onder andere de volgende steden:                                

- Rolluiken Alphen aan de Rijn

- Rolluiken Leiden

- Rolluiken Pijnacker

- Rolluiken Vlaardingen

- Rolluiken Ypenburg

- Rolluiken Bleiswijk

- Rolluiken Leidschendam

- Rolluiken Poeldijk

- Rolluiken Voorburg

- Rolluiken Zoetermeer

- Rolluiken Delft

- Rolluiken Monster

- Rolluiken Ridderkerk

- Rolluiken Voorschoten

 

- Rolluiken Den Haag

- Rolluiken Naaldwijk

- Rolluiken Rijswijk

- Rolluiken Waddinxveen

 

- Rolluiken Den Hoorn

- Rolluiken Nieuwveen

- Rolluiken Rotterdam

- Rolluiken Wassenaar

 

- Rolluiken Gouda

- Rolluiken Nootdorp

- Rolluiken Schiedam

- Rolluiken Wateringen

 

 

Rolluiken in Zuid-Holland of omgeving nodig?

Woont u in omgeving Zuid-Holland en wilt u graag een rolluik op maat laten maken en monteren? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070 204 0240 of een mail sturen naar: info@celerol.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen met uw vraag. 

Contact

Celerol
Cilliersstraat 29
2572 AS Den Haag

070 204 0240
06 - 20183767
06 - 20183767

Projecten en opdrachten

Projecten en opdrachten

Al onze rolluiken worden bouwkundig gemonteerd op kokers tot een zelfdragende constructie.

Lees meer Meer nieuws
Tips

Tips

De afgelopen jaren is er gemiddeld 50.000 keer aangifte gedaan van een inbraak. Een inbreker kiest meestal voor een woning of winkelpand die het eenvoudigst toegankelijk is.

Lees meer Meer nieuws
  • Voor een veilig en vertrouwd gevoel,

    Celerol de rolluikspecialist
Celerol de rolluikspecialist

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.