;

Projecten en opdrachten

Al onze rolluiken worden bouwkundig gemonteerd op kokers tot een zelfdragende constructie. Standaard wordt het rolluik voorzien van een 230V elektrische motor met 5 jaar fabrieksgarantie.

Hieronder een kleine voorbeeld van onze opdrachten tot woning projecten. Allemaal met plezier en vakkundigheid gerealiseerd

 • Den Haag, Ypenburg centrum

  Den Haag, Ypenburg centrum

  Type: ARG96 rolhek. Compleet afgesloten met behoud van 80% doorkijk.

 • Den Haag, Rijswijk

  Den Haag, Rijswijk

  Type: Perfo rolluik. Supermarkt compleet voorzien van inbraak werende rolluiken met aan de voorzijde Perfo90 voor optimale doorkijk.

 • Maasdijk, Industrieterrein

  Maasdijk, Industrieterrein

  Type: gesloten rolluik + hekwerk. Inbraak werend rolluik met in combinatie van vaste hekwerk in RAL-kleur 9001.

 • Barendrecht, Passage

  Barendrecht, Passage

  Type: ARG96 rolhek. Rolluik volledig afgewerkt in het plafond pal tegen de vitrine aan met behoud van 80% doorkijk.

 • Uden

  Uden

  Type: Perfo rolluiken. Een opdracht om het pand transparant te beveiligen is aardig gelukt met onze Perfo gesloten rolluik.

 • Amsterdam

  Amsterdam

  Type: SD70 met ARG96 rolhek i.c.m. hekwerk. Beveiligd met een gesloten roldeur en ARG96 vitrine rolluik. Kleine raam beschermd d.m.v een vaste hekwerk in het zelfde model als de vitrine rolluik.

 • Spijkenisse

  Spijkenisse

  Type: Gesloten rolluiken. Na vele malen slachtoffer te geworden van vandalisme besloten voor een gesloten rolluik met aan bovenzijde minimum doorkijk d.m.v. 3 Perfo lamellen.

 • Amsterdam

  Amsterdam

  Type: Gesloten rolluiken en ARG96 vitrage rolhek. Deur en tuin hermetisch inbraak werend afgesloten met behoud van doorzicht aan voorzijde.

 • Den Haag, Zuid

  Den Haag, Zuid

  Type: RC77 woningrolluik. Project van 12 woningen. Alle rolluiken voorzien van geïntegreerde tochtstrippen in de geleiders. Bediening d.m.v. handzenders.

Projecten en opdrachten

Projecten en opdrachten

Al onze rolluiken worden bouwkundig gemonteerd op kokers tot een zelfdragende constructie.

Lees meer Meer nieuws
Tips

Tips

De afgelopen jaren is er gemiddeld 50.000 keer aangifte gedaan van een inbraak. Een inbreker kiest meestal voor een woning of winkelpand die het eenvoudigst toegankelijk is.

Lees meer Meer nieuws
 • Voor een veilig en vertrouwd gevoel,

  Celerol de rolluikspecialist
Celerol de rolluikspecialist

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.