;

Buis rolluik

Vrijwel alle stalen rolluiken zijn te voorzien van openingen voor doorzicht en/of ventilatie. Dichte rolluiken worden zeker in drukke winkelstraten niet meer toegestaan omdat het aanzicht van een winkelstraat hierdoor niet fraaier wordt en voor de brandveiligheid. Vele gemeentes stellen dat rolluiken een openheid moeten hebben van 70% of meer. In dat geval kan alleen een open Buis rolluik of Perfo rolluik uitkomst bieden.

Kenmerken buis rolluik

Er zijn een aantal kenmerken waaraan u een buis rolluik meteen kunt herkennen:

  Neutrale uitstraling.
  Optimaal doorzicht van 80%.
  Afsluiting d.m.v. verbindingsschakels.
  Ideaal voor het afschermen van u winkel etalage.         

Het ARG96 buis rolluik van Celerol is een inbraakwerend oprolbaar buis rolhek welke standaard voorzien is van stalen gegalvaniseerde geleiders.

Het pantser is opgebouwd uit rechte ronde buizen van die onderling met elkaar verbonden zijn d.m.v. koppelschakels, waarbij aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandig sluitlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel.

Standaard wordt het rolluik voorzien van een 230 V elektrische buisaandrijving.

 

Een buis rolluik is een rolluik waar met (stalen) buizen wordt gewerkt, tussen de stalen buizen bevinden zich openingen voor een goede doorzicht. Vooral bij winkels, winkelstraten en winkelcentra ziet u de buis rolluiken terug komen. Dit is namelijk omdat er bij winkels een rolluik met inkijk geprefereerd wordt, zo is het voor voorbijgangers meteen duidelijk dat het hier om een winkel gaat en wat voor een winkel dit is. Ook geeft dit natuurlijk een gezellige uitstraling aan winkelstraten. 
 

Buis rolluik kopen

Wilt u graag een buis rolluik kopen? Dan bent u bij Celerol zeker aan het juiste adres, wij zijn namelijk gespecialiseerd in het aanbieden en bouwkundig monteren van onze rolluiken, waaronder de buis rolluik. De buis rolluik heeft een doorzicht van maarliefst 80% en zorgt voor een neutrale uitstraling. Hierdoor is het makkelijk toe te passen op verschillende winkels. De rolluik is opgebouwd uit rechte, cilindervormige buizen, die met elkaar verbonden zijn door koppel schakels. Voor een goede afsluiting is de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandig sluitlijst, die voorzien is van een rubberen afsluitprofiel. 

 

Andere rolluiken

Bent u op zoek naar een goed beschermende en beveiligde rolluik voor uw winkelpand, maar sluit de buis rolluik toch niet helemaal aan op uw wensen? Dan is de perfo rolluik wellicht wel een passende oplossing voor u. Dit is namelijk een andere rolluik die ook regelmatig gebruikt wordt bij bedrijfs en winkelpanden. Ook deze rolluik heeft dankzij de geperforeerde gaatjes een doorzicht van 70%, dit is net iets minder dan de buis rolluik. Daarom zou deze bijvoorbeeld ideaal zijn voor een winkelpand die extra goed beveiligd moet zijn, omdat hier waardevolle spullen in liggen. Deze rolluik heeft een solide afscherming. Naast onze rolluiken die geschikt zijn voor winkels, bieden wij ook nog allerlei andere inbraakwerende rolluiken aan, voor bijvoorbeeld huizen en garages. 

 

Buis rolluik bestellen?

Bent u geïnteresseerd in een kwalitatief goede en stevige buis rolluik voor bijvoorbeeld uw winkel, maar weet u nog niet zo goed wat voor soort rolluik het beste bij u past? Voor meer informatie hierover kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070 204 0240 of een mail sturen naar: info@celerol.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen met uw vraag. 

Contact

Celerol
Cilliersstraat 29
2572 AS Den Haag

070 204 0240
06 - 20183767
06 - 20183767

Projecten en opdrachten

Projecten en opdrachten

Al onze rolluiken worden bouwkundig gemonteerd op kokers tot een zelfdragende constructie.

Lees meer Meer nieuws
Tips

Tips

De afgelopen jaren is er gemiddeld 50.000 keer aangifte gedaan van een inbraak. Een inbreker kiest meestal voor een woning of winkelpand die het eenvoudigst toegankelijk is.

Lees meer Meer nieuws
  • Voor een veilig en vertrouwd gevoel,

    Celerol de rolluikspecialist
Celerol de rolluikspecialist

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.