;

Perfo Rolluik

Als winkelier kunt u eigenlijk niet zonder rolluik dezer tijden.

Zonder Rolluik zijn uw ramen de enige bescherming tegen inbraak en vandalisme. Een regulier gesloten rolluik zou hier eventueel van toepassing zijn, maar die zijn meestal ook helemaal dicht, geen doorkijk, dus ook geen voorbijgangers die in uw winkel naar binnen kunnen kijken. Zonde!

In zulke gevallen biedt de Perfo rolluik van Celerol de ideale uitkomst om toch uw winkel optimaal te beschermen tegen inbraak of vandalisme en alsnog een ruime doorkijk in uw winkel te creëren.

Kenmerken perfo rolluik

  Solide afscherming.  
  Inbraak werend en vandalismebestendig.
  Ruime doorzicht van 70% d.m.v. micro perforaties.
  Poedercoating in RAL-kleur.

De Perfo90 van Celerol is een inbraak werend rolluik welke standaard voorzien is van stalen gegalvaniseerde geleiders.

Het pantser is opgebouwd uit enkelwandige stalen bolvormige lamellen voorzien van perforatie, waarbij aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandig sluitlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel.

Standaard wordt het rolluik voorzien van een 230 V elektrische buisaandrijving.
 

Kenmerken Perfo Rolluik

Het Perfo Rolluik is geheel geperforeerd met minuscule gaatjes van 3 mm, waardoor een "vitrage-effect" ontstaat. Een traditioneel (blind) rolluik met de eigenschappen van de hedendaagse vraag naar doorzicht. Het is verbazingwekkend hoeveel doorzicht dit rolluik te bieden heeft. Vooral bij duisternis en met kunstlicht achter het rolluik, is de doorkijk capaciteit indrukwekkend. Het doorkijkeffect wordt optimaal indien het rolluik in een donkere kleur wordt uitgevoerd. Het Perfo Rolluik van Celerol biedt de ideale uitkomst om toch uw winkel optimaal te beschermen tegen inbraak of vandalisme en alsnog voorbijgangers een doorkijk te geven in uw winkel. Dit komt, omdat het Perfo Rolluik een doorzicht van 70% heeft door middel van de minuscule gaatjes. Daarnaast heeft het Perfo Rolluik een solide afscherming en heeft het een poedercoating in RAL-kleur. 
 

De Perfo90

De Perfo90 van Celerol is een inbraakwerend rolluik welke standaard voorzien is van stalen gegalvaniseerde geleiders. Het pantser is opgebouwd uit enkelwandige stalen bolvormige lamellen voorzien van perforatie, waarbij aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandige sluitlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel. Standaard wordt het rolluik voorzien van een 230 V elektrische buisaandrijving. Is de Perfo90 toch niet helemaal wat u zoekt voor uw winkel? Dan heeft Celerol ook nog het buis rolluik. 
 

ARG96 buis rolluik 

Dichte rolluiken worden zeker in drukke winkelstraten niet meer toegestaan omdat het aanzicht van een winkelstraat hierdoor niet fraaier wordt en voor de brandveiligheid. Veel gemeentes stellen dat rolluiken een openheid moeten hebben van 70% of meer. In dat geval kan alleen een open Buis rolluik of Perfo rolluik uitkomst bieden. Het ARG96 buis rolluik van Celerol is een inbraakwerend oprolbaar buis rolhek welke standaard voorzien is van stalen gegalvaniseerde geleiders. Het pantser is opgebouwd uit rechte ronde buizen die onderling met elkaar verbonden zijn d.m.v. koppelschakels, waarbij aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandige sluitlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel. Het ARG96 buis rolluik heeft maar liefst 80% doorzicht en laat dus nog meer zien van uw winkel. 
 

Vragen over het Perfo rolluik 

Bent u geïnteresseerd in het Perfo Rolluik of het buis rolluik? Of wilt u advies? Voor meer informatie hierover kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070 204 0240 of een mail sturen naar: info@celerol.nl

 

Contact

Celerol
Cilliersstraat 29
2572 AS Den Haag

070 204 0240
06 - 20183767
06 - 20183767

Projecten en opdrachten

Projecten en opdrachten

Al onze rolluiken worden bouwkundig gemonteerd op kokers tot een zelfdragende constructie.

Lees meer Meer nieuws
Tips

Tips

De afgelopen jaren is er gemiddeld 50.000 keer aangifte gedaan van een inbraak. Een inbreker kiest meestal voor een woning of winkelpand die het eenvoudigst toegankelijk is.

Lees meer Meer nieuws
  • Voor een veilig en vertrouwd gevoel,

    Celerol de rolluikspecialist
Celerol de rolluikspecialist

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.