;

Simu rolluik

Simu is een bekend merk in de wereld van rolluikonderdelen en handzenders voor rolluiken. Simu bestaat inmiddels al langer dan 65 jaar en produceert en distribueert een zeer groot assortiment van besturingssystemen en motoren voor o.a. rolluiken, roldeuren en zonweringen. Simu staat vooral bekend om haar hoogwaardige kwaliteitsproducten en daarom werken wij bij Celerol graag met handzenders en motoren van dit merk.

 

Simu handzender kopen

Er zijn verschillende soorten handzenders van Simu. Zo kunt u kiezen voor een handzender met 1 kanaal, maar is het ook mogelijk om een handzender met meerdere kanalen aan te schaffen. Een handzender met 1 kanaal is zeer geschikt voor als u bijvoorbeeld alleen een garagedeur moet bedienen. Mocht u meerdere rolluiken rondom uw huis of winkel hebben, dan is het makkelijk om voor een handzender met meerdere kanalen te kiezen. De handzenders van Simu gaan tot wel 6 kanalen. Verder zijn de handzenders van Simu makkelijk te programmeren, daarnaast erg makkelijk in gebruik en zijn ze redelijk klein en comfortabel om vast te houden. Mocht u advies willen of vragen hebben over de afstandsbedieningen van Simu, dan kunt u ons uiteraard altijd contacteren.

 

Simu motor

Achter een Simu handzender ligt natuurlijk ook een Simu rolluikmotor. En net als de afstandsbedieningen staan ook de motoren bekend om hun hoogwaardige kwaliteit. Voordat u een rolluik bij ons aanschaft is het erg belangrijk om te bepalen over welke functies uw rolluik motor moet beschikken. Denk aan het volume van het geluid dat de rolluikmotor maakt, als u in een rustige woonwijk woont zal u eerder kiezen voor een Simu motor die weinig geluid maakt. Voor winkels maakt dit meestal niet zoveel uit. De rolluik motoren van Simu zijn er in verschillende prijscategorieën, zo hebben wij voor iedereen wel een passende motor met handzender. Mocht u eerst meer informatie willen inwinnen voordat u overgaat tot een aankoop, dan kunt u ons natuurlijk altijd contacteren voor vragen aan een van onze specialisten. Wij zullen u adviseren en helpen bij het aanschaffen van een passende Simu motor met afstandsbediening van top kwaliteit.

 

Inbraakwerende rolluiken

Bent u op zoek naar een goede inbraakwerende rolluik voor uw woning of winkelpand? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wij bieden gesloten, perfo, buis en woning rolluiken aan. Bekijk de pagina van inbraakwerende rolluiken voor meer informatie over de verschillende soorten rolluiken.

 

Somfy handzenders

Naast onze Simu rolluikartikelen en handzenders, kunt u bij ons ook kiezen voor het merk Somfy. Somfy staat net als Simu bekend om haar hoogwaardige kwaliteit producten en wordt zeer aangeraden door ons. Wilt u meer informatie over het merk Somy? Bekijk dan de Somfy pagina
 

 

Simu motor of Simu handzender kopen?

Wilt u graag Simu rolluik onderdelen zoals de Simu handzender of de Simu motor bestellen maar u heeft hier nog vragen over? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070 204 0240 of een mail sturen naar: info@celerol.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen met uw vraag.

Contact

Celerol
Cilliersstraat 29
2572 AS Den Haag

070 204 0240
06 - 20183767
06 - 20183767

Projecten en opdrachten

Projecten en opdrachten

Al onze rolluiken worden bouwkundig gemonteerd op kokers tot een zelfdragende constructie.

Lees meer Meer nieuws
Tips

Tips

De afgelopen jaren is er gemiddeld 50.000 keer aangifte gedaan van een inbraak. Een inbreker kiest meestal voor een woning of winkelpand die het eenvoudigst toegankelijk is.

Lees meer Meer nieuws
  • Voor een veilig en vertrouwd gevoel,

    Celerol de rolluikspecialist
Celerol de rolluikspecialist

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.