;

Somfy rolluik

Voor de personen die het niet weten is Somfy een producent van besturings- en motorisatie-elementen voor het bouwen van interieurs en gevels. Deze leverancier biedt slimme rolluiken aan die uw huis kan beschermen en het leven eenvoudiger maken. Omdat deze producten van dit merk van hoogwaardige kwaliteit zijn, bieden wij ze ook aan bij Celerol. Hier bent u aan het juiste adres om uw rolluiken van Somfy aan te schaffen.

 

Somfy rolluik

Bent u op zoek naar een rolluik voor uw woning? Dan bieden we een ultra stille rolluik aan, die beschikt over een handige start en stop functie. Dit is ideaal voor in de slaapkamer. Natuurlijk is deze rolluik gemakkelijk te bedienen en kunt u hier jarenlang plezier van hebben. Ook helpen wij u graag bij het monteren en installeren van de rolluik. Onze collega’s geven u graag advies over de rolluiken en welke het best aansluit op uw wensen. Bij sommige van onze elektrische rolluiken is het zelfs mogelijk om deze via de smartphone te bedienen. Bent u op zoek naar een Somfy rolluik? Dan kunt u gerust contact opnemen met een van onze specialisten. 

 

Somfy handzender

Wilt u een elektrisch rolluik aanschaffen met een handzender? Dan kiest u voor draadloze, individuele bediening. Met behulp van deze handzender kunt u gemakkelijk de rolluiken van beneden naar boven bewegen. Ook kunt u deze handzender aan de wand ophangen op een gewilde plek in uw huis. Denk eens aan hoe handig dit kan zijn wanneer u veel last heeft van het zonlicht wat binnenkomt in uw huis. Met behulp van een rolluik van het merk Somfy, is het zelfs mogelijk om bepaalde vaste tijden in te schakelen via de app. U kunt ook op afstand controleren of alle rolluiken goed dicht zijn. Wij helpen u bij Celerol graag aan het juiste product. Neem daarom contact op met een van onze medewerkers en vindt het product wat bij u past. Wij proberen het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken.

 

Simu handzenders

Simu is een ander bekend merk in de wereld van handzenders voor rolluiken en rolluik onderdelen. Simu staat vooral bekend om de hoogwaardige kwaliteitsproducten die ze bieden. Wilt u meer informatie over Simu handzenders? Bekijk dan de Simu pagina.


 

Meer info over Somfy artikelen?

Wilt u een Somfy rolluik aanschaffen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het repareren van een Somfy apparaat? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070 204 0240 of een mail sturen naar: info@celerol.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen met uw vraag.

Contact

Celerol
Cilliersstraat 29
2572 AS Den Haag

070 204 0240
06 - 20183767
06 - 20183767

Projecten en opdrachten

Projecten en opdrachten

Al onze rolluiken worden bouwkundig gemonteerd op kokers tot een zelfdragende constructie.

Lees meer Meer nieuws
Tips

Tips

De afgelopen jaren is er gemiddeld 50.000 keer aangifte gedaan van een inbraak. Een inbreker kiest meestal voor een woning of winkelpand die het eenvoudigst toegankelijk is.

Lees meer Meer nieuws
  • Voor een veilig en vertrouwd gevoel,

    Celerol de rolluikspecialist
Celerol de rolluikspecialist

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.