;

Rolluiken Den Haag

Rolluik specialist Den Haag.

Tot op heden met alleen mond op mond reclame kan Celerol, de Rolluikspecialist van Den Haag met trots aankondigen dat er sinds 1995 al duizenden particulieren als zakelijke klanten een veilig gevoel bezorgt is d.m.v. bouwkundig montage van inbraak werende rolluiken.

Onder de motto “Groot geworden door klein te blijven” staan wij volledig achter. Desondanks wij gegroeid zijn en heden actief zijn op het internet en social media werken wij nog steeds met dezelfde passie en dezelfde houding tegenover ons klanten zodat wij nog steeds dezelfde betrouwbare rolluikbedrijf van Den Haag zijn.

Waarom Celerol, Rolluik specialist Den Haag ?

Klanttevredenheid staat bij ons hoog op het lijst en dat zie je terug uit het feit dat anno 2019 met enkel  mond op mond reclame wij zo ver zijn gekomen en dat we nog steeds bestaande klanten en nieuwe klanten hebben die van onze diensten gebruik maken. Want kom op zeg, een bedrijf die zijn werk niet goed doet en niet te vertrouwen is wordt bijna nooit meer terug gebeld, laat staan aanbevolen aan derden.Omdat wij grote waarde hechten aan kwaliteit, het nakomen van afspraken en oplevering in een korte tijd waarbij ook aan uw situatie wordt besteed geven wij enkel professionele advies voor duurzame en kwalitatieve oplossingen voor ieders budget.  

Hierbij nog wat extra aandachtspunten over waarom Celerol de Rolluik specialist van Den Haag:

- Rolluiken Den Haag (en omstreken)           - Rolluik onderdelen op voorraad

- 24-uur per dag, 7 dagen in de week           - Ook zonder onderhoudscontract

- Direct respons                                                 - 20+ jaar ervaring

- Telefonische ondersteuning                         - Gespecialiseerde rolluik monteurs

 

Rolluik specialist Den Haag.

Bij Celerol de Rolluik specialist van Den Haag bent u gegarandeerd met een bouwkundig montage van inbraak werende rolluiken en nazorg met als sterk punt onze eigen 24 uurs dienst voor alle denkbare storingen, reparaties en onderhoud.

Rolluik specialist Den Haag. Waarom een Rolluik?

Een goede manier om de kans voor inbraak en vandalisme te minimaliseren is het plaatsen van een inbraak werende rolluik nodig.

Een gemiddelde inbraak duurt meestal paar minuten wat men in de volksmond kent als een gelegenheidsinbraak. Een rolluik kan geforceerd worden maar de inbreker moet er extra werk voor verrichten wat tijdrovend uitpakt en daar zitten ze niet op te wachten. Immers een goed beveiligd huis of winkel geeft de inbreker het bekijken na en gaat vervolgens op zoek naar een wat makkelijker doelwit.

Om alle emotionele en materiële schades te beperken die bij komen kijken na een inbraak zijn wij als Rolluik specialist van Den Haag door de jaren heen tot een conclusie gekomen dat men dit allemaal kan voorkomen door de eigendommen te beschermen met een bouwkundig montage van een inbraak werende rolluik van Team Celerol.

Kortom is Celerol de Rolluik specialist van Den Haag klaar om u van dienst te zijn als het gaat over Rolluiken, Hekwerken, Zonweringen, onderhoud en Rolluik reparaties.

Desondanks we Gevestigd zijn in Den Haag zijn wij ook actief in de grote steden en omstreken zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht om onze klanten van  dienst te zijn.

Celerol rolluik specialist Den Haag.

“Voor een veilig en vertrouwd gevoel”

 

Wilt u weten in welke plaatsen in Zuid-Holland wij o.a. nog meer actief zijn? Kijk dan even op onze Rolluiken Zuid-Holland pagina

Contact

Celerol
Cilliersstraat 29
2572 AS Den Haag

070 204 0240
06 - 20183767
06 - 20183767

Projecten en opdrachten

Projecten en opdrachten

Al onze rolluiken worden bouwkundig gemonteerd op kokers tot een zelfdragende constructie.

Lees meer Meer nieuws
Tips

Tips

De afgelopen jaren is er gemiddeld 50.000 keer aangifte gedaan van een inbraak. Een inbreker kiest meestal voor een woning of winkelpand die het eenvoudigst toegankelijk is.

Lees meer Meer nieuws
  • Voor een veilig en vertrouwd gevoel,

    Celerol de rolluikspecialist
Celerol de rolluikspecialist

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.