;

Garage rolluik

Via garages kan er makkelijk ingebroken worden in huizen en daarom is het erg belangrijk om naast uw woning ook de garage bij uw woning goed te beveiligen. Dit kan het best door een stevige garage rolluik te laten plaatsen. 

 

Roldeur garage

De meeste garages hebben een deur die naar binnen opgehesen wordt en uiteindelijk dus tegen het plafond aan hangt. Door dit systeem kunt u in uw garage geen spullen kwijt die erg hoog zijn en ook met verlichting moet uitgekeken worden. Daarom bieden wij van Celerol ook roldeuren voor garages aan. Dit is ideaal voor als u een kleine garage heeft en/ of niet veel ruimte in uw garage wilt verliezen. Een roldeur wordt namelijk niet opgehesen naar het plafond toe, maar verticaal opgerold. Een garage roldeur is erg handig en in verschillende materialen op maat te maken. 

 

Woning rolluik 

Een woning rolluik zoals de rolpoort C77 is ook een veelgebruikte rolluik voor huizen en garages. Dit rolluik is door het strakke design en de elegante uitstraling ook zeer geschikt bij huizen waar de garages zichtbaar naast de huizen staan. De rolpoort C77 zorgt namelijk voor een mooi effect dat bij alle huizen en garages past. Het handige aan deze rolpoort is dat het inbraakwerend en isolerend is. Ook bevat dit rolluik geïntegreerde tochtstrippen en dit komt goed van pas voor in de herfst en de winter, want u wilt natuurlijk niet dat de kou van buiten uw huis binnenkomt via de garage. Dit rolluik is daarnaast ook standaard voorzien is van stevig aluminium geleiders. Het pantser bestaat uit dubbelwandige aluminium, bolvormig geïsoleerde lamellen en dit is aan de onderzijde afgewerkt met een aluminium onderlijst. 

 

Garage rolluiken bij Celerol

Bent u aan het overwegen welke garage rolluik u voor uw garage gaat aanschaffen? Dan bent u bij Celerol aan het juiste adres, wij zijn namelijk gespecialiseerd in rolluiken en rolpoorten. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van een goede en stevige garage rolluik. Ook voor overige vragen of het inwinnen van meer informatie over de verschillende rolluiken die wij aanbieden kunt u contact met ons opnemen. 

 

Overige rolluiken

Bij Celerol kunt u naast een garage rolluik ook terecht voor een winkel rolluik of een woning rolluik. Wij bieden verschillende soorten rolluiken die daarvoor geschikt zijn. Bekijk de pagina woning rolluik of winkel rolluik voor meer informatie en de mogelijkheden, mocht u nog andere vragen hebben, dan kan u contact met ons opnemen. 

 

Garage rolluik bestellen?

Bent u geïnteresseerd in een goede garage rolluik voor uw garage, maar weet u nog niet zo goed waar u op moet letten? Voor meer informatie hierover kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070 204 0240 of een mail sturen naar: info@celerol.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen met uw vraag.

 

Contact

Celerol
Cilliersstraat 29
2572 AS Den Haag

070 204 0240
06 - 20183767
06 - 20183767

Projecten en opdrachten

Projecten en opdrachten

Al onze rolluiken worden bouwkundig gemonteerd op kokers tot een zelfdragende constructie.

Lees meer Meer nieuws
Tips

Tips

De afgelopen jaren is er gemiddeld 50.000 keer aangifte gedaan van een inbraak. Een inbreker kiest meestal voor een woning of winkelpand die het eenvoudigst toegankelijk is.

Lees meer Meer nieuws
  • Voor een veilig en vertrouwd gevoel,

    Celerol de rolluikspecialist
Celerol de rolluikspecialist

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.