;

Inbraakwerende rolluiken

Een inbreker kiest altijd een huis of winkelpand die makkelijk toegankelijk is, daarom is het van essentieel belang dat u dit goed afsluit en beveiligd. Celerol is gespecialiseerd in allerlei soorten rolluiken, zo hebben wij onder andere inbraakwerende rolluiken. Bekijk het aanbod voor meer informatie over de verschillen in de rolluiken.
 

Gesloten rolluiken

Er zijn een aantal soorten inbraakwerende rolluiken en de gesloten rolluik is hier een variant van. Deze rolluik is standaard voorzien van stalen gegalvaniseerde geleiders. Het pantser is opgebouwd uit enkelwandige stalen bolvormige lamellen, waarbij aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandig sluitlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel. Standaard wordt het rolluik voorzien van een 230V elektrische buisaandrijving. Verder zijn de gesloten rolluiken ook nog vandalismebestendig, geschikt voor industriële toepassingen en hebben ze een solide afscherming. Deze rolluiken zijn ideaal voor het hermetisch afsluiten van bedrijfspanden.

 

Perfo rolluik

Een andere inbraakwerende rolluik die veel gebruikt wordt is de perfo rolluik. Deze rolluik is zeer geschikt voor bijvoorbeeld overdekte winkelcentra. De rolluik heeft allemaal micro perforaties waardoor er goed doorheen gekeken kan worden, het biedt een doorzicht van wel 70%. Maar ook deze inbraakwerende rolluik is vandalismebestendig en houdt de inbrekers tegen.

 

Buis rolluik

Een buis rolluik heeft net als de perfo rolluik een goede doorkijk en is ook zeer geschikt voor winkelstraten en winkelcentra. Dit zorgt er namelijk voor dat er wel goed te zien is dat er winkels zijn, maar biedt aan de andere kant toch bescherming voor de winkels. Ook is een buis rolluik goed voor de brandveiligheid. Het pantser is opgebouwd uit rechte ronde buizen van die onderling met elkaar verbonden zijn d.m.v. koppelschakels, waarbij aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandig sluitlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel. Deze rolluik biedt een doorzicht van maarliefst 80% en heeft een neutrale uitstraling.
 

Woning rolluik

De naam zegt het al, deze rolluik is ideaal voor woningen en garages. Naast de inbraakwerende functie die de woning rolluik heeft, werkt het ook nog eens isolerend. Deze rolluik zorgt ervoor dat de kou in de winter niet binnenkomt en u geen geluidsoverlast van buiten krijgt. Verder heeft de woning rolluik een zeer elegante uitstraling dankzij het strakke design en bevat het geïntegreerde tochtstippen. De rolpoort C77 is een woning rolluik die standaard voorzien is van stevige aluminium geleiders. 
 

Inbraakwerende rolluik bestellen?

Mocht u geïnteresseerd zijn in een goede inbraakwerende rolluik voor uw bedrijfspand of uw woning? Voor meer informatie hierover kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070 204 0240 of een mail sturen naar: info@celerol.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen met uw vraag. 

 • Gesloten Rolluik

  Gesloten Rolluik

  Als winkelier kunt u eigenlijk niet zonder rolluik dezer tijden. Zonder rolluik zijn uw ramen de enige bescherming tegen inbraak en vandalisme.

  LEES MEER
 • Perfo Rolluik

  Perfo Rolluik

  De Perfo rolluik van Celerol is de ideale uitkomst om toch uw winkel optimaal te beschermen tegen inbraak of vandalisme en alsnog een ruime doorkijk in uw winkel te creƫren.

  LEES MEER
 • Buis rolluik

  Buis rolluik

  Dichte rolluiken worden zeker in drukke winkelstraten niet meer toegestaan omdat het aanzicht van een winkelstraat hierdoor niet fraaier wordt en voor de brandveiligheid. In dat geval kan alleen een open Buis rolluik of Perfo rolluik uitkomst bieden.

  LEES MEER
 • Woning Rolluik

  Woning Rolluik

  Een zeer goede manier om u zelf en het huis te beschermen zijn rolluiken. De belangrijkste reden is toch de extra beveiliging tegen inbrekers. Een inbreker kiest meestal voor een woning die het eenvoudigst toegankelijk is.

  LEES MEER
Projecten en opdrachten

Projecten en opdrachten

Al onze rolluiken worden bouwkundig gemonteerd op kokers tot een zelfdragende constructie.

Lees meer Meer nieuws
Tips

Tips

De afgelopen jaren is er gemiddeld 50.000 keer aangifte gedaan van een inbraak. Een inbreker kiest meestal voor een woning of winkelpand die het eenvoudigst toegankelijk is.

Lees meer Meer nieuws
 • Voor een veilig en vertrouwd gevoel,

  Celerol de rolluikspecialist
Celerol de rolluikspecialist

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.