;

Winkel Rolluik

Er wordt erg veel ingebroken in winkels en dit is vooral het geval bij winkels die niet goed beveiligd zijn en niet goed worden afgesloten. Daarom is het van essentieel belang dat u een kwalitatief goede rolluik laat plaatsen voor de ingang van uw winkel. Bij Celerol rolluik specialist bent u aan het juiste adres. Wij bieden namelijk allerlei soorten rolluiken aan voor huizen, garages, bedrijfspanden en natuurlijk ook voor winkelpanden. Bekijk snel ons aanbod voor meer informatie over de verschillende rolluiken die wij aanbieden. 

 

Rolluik winkel

We kunnen vooropstellen dat een rolluik voor een winkel tegenwoordig noodzakelijk is. Maar er moet uiteraard ook gekeken worden naar wat voor soort rolluik het best bij een winkel past. Dit is namelijk niet hetzelfde als van bijvoorbeeld een huis of een garage. Bij winkels in winkelstraten en winkelcentra is het namelijk nog wel de bedoeling dat het duidelijk zichtbaar is dat zich hier winkels bevinden. Daarom bieden wij bij Celerol twee verschillende soorten rolluiken aan die ideaal zijn voor winkelpanden. Zo hebben wij de Perfo rolluik en de Buis rolluik. 

 

Perfo rolluik 

De perfo rolluik is een ideale oplossing voor als u uw winkel optimaal wilt beschermen tegen inbraak en vandalisme, maar toch een goede doorkijk voor voorbijgangers wilt creëren. Deze rolluik bevat microperforaties die voor een ruime doorzicht van 70% zorgen. Het pantser bestaat uit enkelwandige stalen, bolvormige lamellen voorzien van perforatie en de onderzijde is afgewerkt met een dubbelwandig sluitlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel. Dankzij de stevige materialen biedt deze rolluik een solide afscherming. 

 

Buis rolluik

Als u op zoek bent naar een goede rolluik voor uw winkelpand die net wat meer inkijk heeft dan de perfo rolluik, dan is de buis rolluik de geschikte rolluik. Deze rolluik heeft een neutrale uitstraling, een afsluiting met verbindingsschakels en een optimale doorzicht van maarliefst 80%. Deze rolluik ziet men veel terug bij de ingangen van overdekte shopping malls. Het pantser bestaat uit rechte ronde buizen, die onderling met elkaar verbonden zijn d.m.v. koppel schakels. Deze zijn aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandig sluitlijst van een rubberen afsluitprofiel. 

 

Andere rolluiken

Naast onze winkel rolluik kunt u bij ons ook terecht voor een garage rolluik of een woning rolluik. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u hier vragen over? Bekijk dan de garage rolluikpagina en de woning rolluikpagina

 

Winkelrolluik bestellen?

Bent u geïnteresseerd in een kwalitatief goede en stevige rolluik voor uw winkel, maar weet u nog niet zo goed wat voor soort rolluik het best bij uw winkelpand past? Voor meer informatie hierover kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070 204 0240 of een mail sturen naar: info@celerol.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen met uw vraag. 

 

Contact

Celerol
Cilliersstraat 29
2572 AS Den Haag

070 204 0240
06 - 20183767
06 - 20183767

Projecten en opdrachten

Projecten en opdrachten

Al onze rolluiken worden bouwkundig gemonteerd op kokers tot een zelfdragende constructie.

Lees meer Meer nieuws
Tips

Tips

De afgelopen jaren is er gemiddeld 50.000 keer aangifte gedaan van een inbraak. Een inbreker kiest meestal voor een woning of winkelpand die het eenvoudigst toegankelijk is.

Lees meer Meer nieuws
  • Voor een veilig en vertrouwd gevoel,

    Celerol de rolluikspecialist
Celerol de rolluikspecialist

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.