;

Woning Rolluik

Een zeer goede manier om u zelf en het huis te beschermen zijn rolluiken. De belangrijkste reden is toch de extra beveiliging tegen inbrekers. Een inbreker kiest meestal voor een woning die het eenvoudigst toegankelijk is. Ten tweede zijn rolluiken ideaal als het gaat om isolatie van u huis en zorgen voor het verduisteren van uw slaapkamer of voor bescherming tegen wind, regen en geluidsoverlast. Tevens beschikbaar voor het afschermen van garages d.m.v. een Rolpoort C77.

 

Kenmerken Rolpoort C77

  Geschikt voor woningen en garages.
  Strak design voor elegante uitstraling.
  Inbraakwerend als isolerend.
  Geïntegreerde tochtstrippen.  

 

Rolpoort C77

De Rolpoort C77 van Celerol is een inbraak werend rolluik welke standaard voorzien is van stevig aluminium geleiders. Het pantser is opgebouwd uit dubbelwandige aluminium bolvormige geïsoleerde lamellen, waarbij aan de onderzijde afgewerkt is met een aluminium onderlijst. Standaard wordt het rolluik voorzien van een 230 V elektrische buisaandrijving. Misschien heeft u al een reden in uw hoofd waarom uw rolluiken op uw woning wilt of misschien nog niet? Een van de voorbeelden kan zijn dat er in uw buurt wel eens wordt ingebroken. Een inbreker kiest meestal voor een woning die het eenvoudigst toegankelijk is. Gelukkig heeft Celerol daar een oplossing voor: een rolluik voor uw woning. Hierdoor is uw huis en uzelf beter beschermd. Ten tweede zijn rolluiken ideaal als het gaat om isolatie van uw huis en zorgen deze voor het verduisteren van uw slaapkamer of voor bescherming tegen wind, regen en geluidsoverlast. 
 

De voordelen aan een rolluik voor uw woning?

Er zijn verschillende voordelen aan het nemen van een rolluik voor uw woning. Een rolluik kan dienen als zonwering. In de zomer kan het erg warm worden als de zon lang naar binnen schijnt, dus zorgt het rolluik voor een aangename temperatuur binnen. Woont u in een buurt waar regelmatig een inbraak plaatsvindt of wilt u het risico op een inbraak verkleinen? Wanneer een inbreker uw rolluiken ziet, denkt de inbreker wel even na of dit het juiste huis is. Het is een flinke klus om een rolluik omhoog te krijgen en er zijn genoeg woningen die een makkelijker doelwit vormen. Naast inbraak houdt het rolluik met een schuimlaag ertussen ook geluid tegen. Zo heeft u nooit meer last van die drukke weg naast uw huis. Dezelfde schuimlaag zorgt er ook voor dat het rolluik een isolerende werking heeft. In de zomer blijft uw woning heerlijk koel waardoor u geen energiekosten heeft voor ventilatie. In de winter zorgt een rolluik ervoor dat de warmte juist binnen blijft waardoor u minder hoge stookkosten heeft. Tot slot zorgt het rolluik voor meer privacy. Geen glurende buren meer vanaf nu! 

 

Overige rolluiken

Naast de woning rolluik biedt Celerol ook de garage rolluik en de winkel rolluik aan. Afhankelijk van de plaats waar u uw rolluik wilt laten plaatsen, bieden wij verschillende soorten inbraakwerende rolluiken. Bekijk de pagina winkel rolluik en de pagina garage rolluik voor meer informatie hierover. 

 

Contact

Celerol
Cilliersstraat 29
2572 AS Den Haag

070 204 0240
06 - 20183767
06 - 20183767

Projecten en opdrachten

Projecten en opdrachten

Al onze rolluiken worden bouwkundig gemonteerd op kokers tot een zelfdragende constructie.

Lees meer Meer nieuws
Tips

Tips

De afgelopen jaren is er gemiddeld 50.000 keer aangifte gedaan van een inbraak. Een inbreker kiest meestal voor een woning of winkelpand die het eenvoudigst toegankelijk is.

Lees meer Meer nieuws
  • Voor een veilig en vertrouwd gevoel,

    Celerol de rolluikspecialist
Celerol de rolluikspecialist

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.